De gebruikers voelen zich prettig in de zorginstellingen die wij ontwikkelen. Niet alleen de bewoners, maar ook het personeel. Want naast een comfortabele woning, kamer of unit, draagt ook een gestroomlijnde organisatie bij aan het welzijn van de cliënten.

Iedereen beslist mee

In de zorg mag iedereen meepraten en meebeslissen. Dat zit ingebakken in de cultuur. Tegelijkertijd moeten we bij de ontwikkeling van een zorgproject wel gewoon keiharde deadlines en budgetten stellen. En letten op alle regelgeving die bij de ontwikkeling van dit soort gebouwen aan de orde is. Dit vraagt een andere manier van werken, waar wij veel ervaring mee hebben.

Kennismaken?

Wil je meer weten over PSVA? Over zorgontwikkeling? En over onze liefde voor het vak? Bel ons of stuur een e-mail. We maken graag kennis!

Andere sectoren

Hotels

In een hotel voelen de gasten zich prettig, comfortabel en welkom. Daar draagt niet alleen de afwerking van de publieke ruimte en de hotelkamers aan bij, maar ook een goed georganiseerde back of house. Wij zijn pas klaar als de eerste gasten kunnen inchecken.

Wonen

In hun nieuwe woning voelen de trotse bewoners zich prettig. En de ontwikkelaar en belegger mogen terugkijken op een snel, plezierig en kostenefficiënt ontwikkeltraject.

Zorg

De cliënten voelen zich prettig en op hun gemak in de zorginstelling. Tegelijkertijd verloopt de zorg gestroomlijnd. En staat het gebouw perfect in dienst van de zorgverleners.

Onderwijs

Onderwijshuisvesting staat ten dienste aan het onderwijs. Studenten en docenten voelen zich prettig in goede onderwijsruimte. En halen daardoor betere resultaten.

Projecten