Studenten en docenten voelen zich prettig bij goede onderwijshuisvesting. In prettige ruimtes halen de studenten betere resultaten. Het vastgoed heeft voor een onderwijsinstelling misschien geen prioriteit, maar de studieresultaten hebben dat wel. Dus indirect is de vastgoedportefeuille wel degelijk belangrijk.

Huisvestingskeuzes

In het onderwijs mag iedereen meepraten en meebeslissen. Door samen onderwijs en huisvesting vorm te geven, ontstaan er vanzelf betere huisvestingskeuzes en breed gedragen oplossingen. Wij begrijpen de cultuur en zijn in staat om het beste uit iedereen naar voren te laten komen.

Samenwerken en leren

Wij werken aan onderwijsgebouwen waarin medewerkers, docenten en studenten zich prettig voelen. En waarin ze beter kunnen samenwerken en leren.

Kennismaken?

Wil je meer weten over PSVA? Over onderwijsvastgoed? En over onze liefde voor het vak? Bel ons of stuur een e-mail. We maken graag kennis!

Andere sectoren

Hotels

In een hotel voelen de gasten zich prettig, comfortabel en welkom. Daar draagt niet alleen de afwerking van de publieke ruimte en de hotelkamers aan bij, maar ook een goed georganiseerde back of house. Wij zijn pas klaar als de eerste gasten kunnen inchecken.

Wonen

In hun nieuwe woning voelen de trotse bewoners zich prettig. En de ontwikkelaar en belegger mogen terugkijken op een snel, plezierig en kostenefficiënt ontwikkeltraject.

Zorg

De cliënten voelen zich prettig en op hun gemak in de zorginstelling. Tegelijkertijd verloopt de zorg gestroomlijnd. En staat het gebouw perfect in dienst van de zorgverleners.

Onderwijs

Onderwijshuisvesting staat ten dienste aan het onderwijs. Studenten en docenten voelen zich prettig in goede onderwijsruimte. En halen daardoor betere resultaten.

Projecten