Barnyard Living

Barnyard Living realiseert in Almere 16 villa’s (Het Erf) die ze baseren op het barn concept. PSVA mag het projectmanagement en het bouwmanagement verzorgen. Een prachtige uitdaging, omdat we dit project zonder vaste aannemer realiseren.

Het Barn concept

Een barn house is van oorsprong een tot huis omgebouwde schuur. Hij kenmerkt zich door het uiterlijk van een Amerikaanse barn, een enorm volume en veel vierkante meters.

Landschappelijke inrichting

Naast het realiseren van 16 villa’s, zijn we ook verantwoordelijk voor de landschappelijke inrichting. De totale kavel beslaat 4,2 hectare. De grootte van de kavels loopt van 2.000 tot bijna 3.500 m2.

Bouwen zonder vaste aannemer

Dit project realiseren we zonder vaste aannemer. Dit betekent dat wij samen met de opdrachtgever de leveranciers en uitvoerende partijen selecteren. We verzorgen de inkoop van materialen en samen maken we het technisch ontwerp definitief.

26 weken bouwtijd

Van bouwrijp maken tot de oplevering krijgen we 26 weken de tijd. Deze uitdaging vraagt om een strakke planning en een goed samenwerkend team. Waarbij iedereen een gelijk aandeel heeft in de uiteindelijke realisatie.

Afbeeldingen: Barnyard Living / Creative Lab

Meer projecten