Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).

In 2015 heeft Evides een huisvestingsvisie opgesteld, gevolgd door een huisvestingsstrategie voor de kantoorruimte van het waterbedrijf. Eén van de pijlers van de strategie is centralisatie van de organisatie in Rotterdam. Het nieuwe duurzame hoofdkantoor wordt gesitueerd op het terrein van het drinkwaterproductiebedrijf Kralingen. Het huidige hoofdkantoor op deze locatie wordt vervangen door een nieuw gebouw. Dit wordt verbonden met het bestaande, in 2016 gerenoveerde en opnieuw ingerichte, voormalige dienstencentrum van architect Quist. Het terrein ligt pal aan de voet van de Brienenoordbrug. Bijzondere plek om iets moois te bouwen toch?

Van begin 2019 tot april 2021 werkte Bregje als procesmanager aan de ontwikkeling van dit nieuwe hoofdkantoor voor Evides. Naar verwachting zal het nieuwe kantoor in 2023 in gebruik genomen worden.

Meer projecten