In opdracht van Vesteda Investment Management nam PSVA het projectmanagement en het toezicht voor de door Vesteda gekochte appartementen tijdens de realisatie van woontoren Tango op zich.

Buiten wonen in de stad

De ligging van dit project is fantastisch. Vlakbij Schiphol en Amsterdam. En natuurlijk het centrum van Haarlem. De groene omgeving geeft het gevoel van buiten wonen in de stad. Deze 10 verdiepingen tellende toren biedt ruimte aan 55 appartementen van gemiddeld 90 m2.

Projectmanagement en toezicht

PSVA toetste de bestekstukken en werktekeningen aan de turn-key overeenkomst. We hielden toezicht op de naleving van de turn-key overeenkomst, voerden opnames uit voor de oplevering en maakten hier verslagen van. Namens Vesteda namen we deel aan het periodieke afnemersoverleg.

Grote balkons en veel glas

Woontoren Tango is een eigen ontwikkeling van HSB Bouw. Hij is met veel aandacht voor licht en ruimte ontworpen door VMX Architects. Grote balkons en veel glas typeren de woontoren. De uitvoering was ook in handen van HSB Bouw. En in totaal duurde het project 19 maanden. Het gebouw werd in 2017 opgeleverd.

Foto's: Vesteda

Meer projecten