PSVA heeft de directievoering en het toezicht gedaan voor de verbouwing van het crematorium van Dela in Uden. Het was een bijzonder project. Voor Dela omdat het voor hen de eerste keer was dat een crematorium 4 maanden lang dicht moest. En voor ons omdat we binnen deze 4 maanden de volledige modernisering en uitbreiding van het gebouw moesten realiseren.

Nauwe samenwerking

De uitvoering deden we samen met Cornelissen. Vanwege de druk op de planning hebben we de uitvoering in nauwe samenwerking met Cornelissen voorbereid. We zorgden ervoor dat het tekenwerk gereed was, de materialen waren bemonsterd en dat we alle onderaannemers en materialen al hadden ingekocht voordat de bouw startte. Op deze manier konden we ons aan de strakke planning houden.

Uitvoering

De uitvoering was een hectische periode met als resultaat een prachtig vernieuwd, gemoderniseerd en uitgebreid crematorium. Alles keurig binnen de planning opgeleverd. PT Architecten maakte in samenwerking met constructiebureau Keetels en K+ Adviesgroep het ontwerp. Interne Zaken deed het interieur.

Foto's: DELA

Meer projecten