In opdracht van Vesteda Investment Management verzorgde PSVA het projectmanagement en toezicht voor de realisatie van de 98 appartementen in gebouw “De Diemer”.

Woongebouw De Diemer

Samen met Van Wijnen realiseerden we een appartementengebouw met 98 vrije-sector huurappartementen. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, een open keuken, een badkamer met inloopdouche, een separaat toilet en een privé balkon.

Projectmanagement en toezicht

Vesteda tekende met Van Wijnen een turn-key overeenkomst voor de realisatie van dit appartementengebouw. PSVA toetste de bestekstukken en de tekeningen aan de overeenkomst. We hielden toezicht op de naleving ervan, voerden opnames uit voor de oplevering en verzorgden de verslaglegging. Namens Vesteda namen we ook deel aan het periodieke afnemersoverleg.

Samenwerking

Voor dit project werkten we samen met verschillende partijen. Vesteda en Van Wijnen ontwikkelden het project in overleg met de gemeente Diemen. Aqua Vastgoed begeleidde de partijen in hun samenwerking. En architectenbureau Wijbenga Tromp was verantwoordelijk voor het ontwerp. Begin 2017 namen de eerste huurders hun intrek.

Foto's: Vesteda

Meer projecten