Voor woningcorporatie Mitros hebben wij het projectmanagement en de directievoering gedaan van de verbouwing van bouwdeel C. Dit gebouw staat naast het hoofdkantoor van Mitros en werd voor langere tijd verhuurd aan het Grafisch Lyceum Utrecht. We transformeerden het bestaande kantoorgebouw en lieten het aansluiten op de wensen van het Grafisch Lyceum.

Projectmanager

Als projectmanager namens Mitros deden wij de afstemming tussen het programma van het Grafisch Lyceum en de renovatie van het bestaande pand. Ook de contractvorming met aannemer transVORM en installateur ITN viel onder onze verantwoordelijkheid.

Het gebouw

Het gebouw bestaat uit 5 bouwlagen van in totaal circa 2.800 m2. We realiseerden hier 19 lokalen, kantoor- en praktijkruimten, een keuken en een restaurant. De school biedt plaats aan 300 tot 600 leerlingen.

45 werkdagen

De contractvorming, voorbereiding, uitvoering en oplevering hebben we met het complete bouwteam in 45 werkdagen gerealiseerd. Dit is een knap staaltje samenwerking tussen de uitvoerende partijen, het Grafisch Lyceum Utrecht, Mitros en PSVA.

Plezierige samenwerking

Op dit resultaat zijn we ongelooflijk trots. Door onze manier van leiding geven hebben we op een plezierige manier samengewerkt én een geweldig resultaat geboekt. Dit viel ook de directie van het Grafisch Lyceum op. De directie van Mitros stuurde onderstaand bericht aan alle projectpartners:

“Zojuist werd ik gebeld door directeur Spronk van het GLU die zijn complimenten overbracht voor de manier waarop wij de verbouwing van deel C gedaan hebben. Hij is zeer tevreden over het eindresultaat! Graag dit compliment overbrengen aan alle mensen die aan dit project gewerkt hebben” Algemeen directeur Mitros, Henk Peter Kip.

Meer projecten