De nieuwe bewoners van woonprojecten moeten zich prettig voelen in hun eigen nieuwe huis. Het afwerkingsniveau is dan ongelooflijk belangrijk. Terwijl het voor de ontwikkelaar juist belangrijk is dat de kosten binnen budget blijven. En voor de belegger dat de geleverde kwaliteit volgens afspraak is. En dat is precies waar bij onze toegevoegde waarde leveren.

Kostenbeheersing

Kopers van woningen vallen soms over kleine details. Details die voor de ontwikkelaar onbelangrijk lijken. Door tijdens de afbouw veel aandacht aan de afwerking te besteden, voorkomen we latere klachten en opleverpunten. Bij huurwoningen ligt de focus op onderhoudskosten.

Aansturing van ontwerp- en bouwteams

Met de focus op kostenbeheersing én kwaliteit sturen wij zowel de ontwerp- als de bouwteams strak aan. Dit resulteert in een goede kostenbeheersing, korte doorlooptijden en tevreden eindgebruikers. Namelijk bewoners die er trots op zijn om in deze prachtige projecten te mogen wonen.

Kennismaken?

Wil je meer weten over PSVA? Over woningontwikkeling? En over onze liefde voor het vak? Bel ons of stuur een e-mail. We maken graag kennis!

Andere sectoren

Hotels

In een hotel voelen de gasten zich prettig, comfortabel en welkom. Daar draagt niet alleen de afwerking van de publieke ruimte en de hotelkamers aan bij, maar ook een goed georganiseerde back of house. Wij zijn pas klaar als de eerste gasten kunnen inchecken.

Wonen

In hun nieuwe woning voelen de trotse bewoners zich prettig. En de ontwikkelaar en belegger mogen terugkijken op een snel, plezierig en kostenefficiënt ontwikkeltraject.

Zorg

De cliënten voelen zich prettig en op hun gemak in de zorginstelling. Tegelijkertijd verloopt de zorg gestroomlijnd. En staat het gebouw perfect in dienst van de zorgverleners.

Onderwijs

Onderwijshuisvesting staat ten dienste aan het onderwijs. Studenten en docenten voelen zich prettig in goede onderwijsruimte. En halen daardoor betere resultaten.

Projecten