Al sinds 2010 werken we met veel plezier samen met Thermen Bussloo. We zijn verantwoordelijk voor het projectmanagement en de directievoering van zowel de bouw van het hotel als de diverse uitbreidingen van de thermen en uitbreiding van het kantoor en de keuken. Bijzonder is dat de thermen tijdens alle verbouwingen gewoon openbleven. Dit maakten de opdrachten tot een reeks mooie uitdagingen voor ons team.

Hotel met ondergrondse tunnel

Tussen 2010 en 2012 ontwikkelden we samen met Schutte Bouw & Ontwikkeling een luxueus hotel met 64 kamers en 8 suites. Tussen het hotel en de thermen realiseerden we een ondergrondse belevingstunnel van bijna 100 meter lang. Zodat de bezoekers van het hotel gemakkelijk naar de thermen konden lopen.

180 m2 onderkelderd gebouw

In 2013 mochten we in de thermen het saunaplein uitbreiden. Maar liefst 180 m2 onderkelderd gebouw met 2 bijzondere sauna’s. We kregen slechts 1 maand voorbereiding en 2 maanden bouwtijd. En overdag bleven de thermen gewoon open voor de gasten. Alsof er niets aan de hand was. Samen met Schutte bouw & ontwikkeling, Linthorst Techniek, Kusatek en B+S Finnland hebben we de klus binnen de afgesproken tijd en met beperkte overlast geklaard.

Nog een complexe verbouwing

In 2015 vroeg Thermen Bussloo ons wederom een verbouwing te coördineren. Ze wilden de thermen opnieuw uitbreiden en verbeteren. Nu moesten we aan de slag in het hart van het bedrijf, terwijl de thermen gewoon openbleven. Een enorme operatie die bijna een jaar in beslag nam. De planning en logistiek waren zeer complex. Dus een prachtige uitdaging voor PSVA. Samen met Redon Bouw, Strategie Architecten, Linthorst Techniek en Linda Pol als interieurarchitect hebben we de opdrachtgever weer ongelooflijk blij gemaakt.

Foto's: Thermen Bussloo

Meer projecten