In opdracht van de gemeente Ede trad Paul Stevens van PSVA op als vertegenwoordiger van de opdrachtgever. Wij gaven leiding aan een ontwerpteam, waarin o.a. architect AGS, constructeur Bartels, installatieadviseur DWA, projectmanager Kleissen en enkele medewerkers van de gemeente Ede zitting hadden.

Ambitieuze opdracht

De opdracht was ambitieus: ontwikkel en bouw binnen 2 jaar een topsportcomplex van ruim 5.500 m2. Uiteraard binnen een strak budget. Het topsportcomplex moest plaats bieden aan o.a. 3 sportzalen met 1.200 zitplaatsen, een fitnesszaal, een dojo, uitgebreide sanitaire voorzieningen en kleedkamers, onderwijsruimten en een restaurant.

Kenniscampus van Ede

Alle betrokken partijen werkten met veel inzet mee aan de uitvoering van dit fraaie en duurzame project. We realiseerden het gebouw op de Kenniscampus van Ede. Te midden van onderwijsorganisaties, zoals COG ROC A12 (die de grootste gebruiker zal worden). Het gebouw moest aantrekkelijk zijn voor studenten. Zodat zij er kunnen verblijven, studeren, eten en natuurlijk sporten. In juni 2018 leverden we het project op.

Foto's: AGS Architects

Meer projecten