Interim Projectmanagement bij ’s Heeren Loo in Apeldoorn

Als interim projectmanager bij ’s Heeren Loo in Apeldoorn, ondersteunde PSVA-er Maarten van Asselt de afdeling vastgoed op de locatie Groot Schuylenburg. Naast het ondersteunen en adviseren van de afdeling, werkte Maarten als projectleider aan verschillende op zichzelf staande projecten.

’s Heeren Loo Zorggroep

‘s Heeren Loo is een grote landelijke organisatie. Zij helpen mensen met een verstandelijke beperking om hun leven naar eigen wens in te vullen. De hulp die zij bieden varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uursopvang op woonlocaties. Bijna 10.000 kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking krijgen zorg en ondersteuning van ‘s Heeren Loo.

Diverse vastgoedprojecten

Maarten werkte bij ’s Heeren Loo aan uiteenlopende projecten. Zoals: de functionele instandhouding, bouwtoezicht bij de realisatie van een nieuwbouwlocatie en de contractvorming en bouwvoorbereiding voor een nieuwe woonlocatie.

De spil in het proces

Als projectleider vormde Maarten de spil in het proces. Hij behartigde de belangen van zowel het zorgpersoneel als de uitvoerende partijen. Dit maakte zijn rol als (interim) projectleider extra uitdagend en dynamisch.

Er komt een vervolg…

De samenwerking verliep ongelooflijk prettig. PSVA en ’s Heeren Loo werkten goed met elkaar samen. Zo goed zelfs, dat Maarten direct is voorgesteld voor een opdracht op locatie Boldershof in Druten. Zo krijgt de fijne samenwerking een vervolg.

Meer projecten