’s Heeren Loo Druten

Voor ’s Heeren Loo in Druten begeleiden we de renovatie van 4 woongebouwen. We nemen het projectmanagement en de directievoering voor onze rekening. Op de Boldershof, zoals deze locatie heet, vindt omgekeerde integratie plaats. Hier wonen reguliere bewoners tussen de woningen voor cliënten.

’s Heeren Loo Zorggroep

‘s Heeren Loo is een grote landelijke organisatie. Zij helpen mensen met een verstandelijke beperking om hun leven naar eigen wens in te vullen. De hulp die zij bieden varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uursopvang op woonlocaties. Bijna 10.000 kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking krijgen zorg en ondersteuning van ‘s Heeren Loo.

Renovatie

De renovatie van de 4 woongebouwen maakt deel uit van een grootscheepse nieuwbouw en renovatie op dit terrein. De 20 jaar oude woongebouwen waren functioneel verouderd. Ze beschikten over kleine slaapkamers en 1 gezamenlijke badkamer per woongroep van 8 cliënten. Na de renovatie nemen de cliënten hun intrek in een aanzienlijk ruimer appartement / studio met privé badkamer.

Metamorfose compleet

Deze metamorfose zorgt voor meer woongenot en een totaal nieuwe indeling van de gebouwen. De gebouwen worden voorzien van nieuwe installaties en een mooie, hoogwaardige afwerking. Ook het exterieur krijgt een frisse, nieuwe blik met keimwerk op de gevels, houten gevelbetimmeringen en een coating over de dakpannen. De woongebouwen kunnen er weer jaren tegenaan en bieden vanaf nu een optimaal comfort voor alle cliënten.

Samenwerking

Vanuit een bijzonder prettig verlopen samenwerking tussen ’s Heeren Loo en PSVA in Apeldoorn, werd Maarten van Asselt ook bij de locatie ‘Boldershof’ in Druten aangesteld als (interim) projectleider.

Meer projecten