Op de rustige begraafplaats De Ommering in Spijkenisse verbouwt DELA Uitvaartverzorging het crematorium en uitvaartcentrum. En voor de negende keer mag PSVA de directievoering voor dit project verzorgen.

Uitdagingen

Omdat het hier om een verbouwing gaat, brengt dit project extra uitdagingen met zich mee. De bouwtijd moet zo kort mogelijk zijn en de bestaande crematieoven blijft gewoon in gebruik. Op de bouwplaats richten we daarom een tijdelijk kantoor voor de medewerkers van DELA in.

Het nieuwe interieurconcept

Het interieur wordt vernieuwd volgens het nieuwe interieurconcept, dat we al eerder in het crematorium in Goes toepasten. De warme kleuren en de vloeren en buffetten van kerowing hout zorgen voor een persoonlijke, huiselijke omgeving. Zo creëeren we samen met het bouwteam wederom een mooie plek voor een prachtig afscheid.

Prettige samenwerking

Voor dit project werken we prettig samen met aannemer Oome Raamsdonk. Mede dankzij de flexibele instelling van DELA als opdrachtgever kunnen we dit project tot een mooi succes maken.

Oplevering

Onder onze leiding verbouwen we het crematorium tot een modern en kleurrijk gebouw waar het persoonlijke afscheid centraal staat. Dankzij de korte bouwtijd en de beperkte overlast, kan de crematieoven tijdens de verbouwing gewoon in gebruik blijven. De oplevering staat gepland voor januari 2019.

Meer projecten