Wat een hotelontwikkeling zo bijzonder maakt, is dat het pas klaar is als het laatste theelepeltje op zijn plek ligt. PSVA begrijpt de dynamiek van het hotelwezen en hoe het gebouw bijdraagt aan de beleving van de gasten. Dat het draait om de uitstraling van de publieke ruimtes en de inrichting van de hotelkamers. Maar dat de back of house minstens zo belangrijk is.

Voor ontwikkelaars, beleggers en exploitanten

Niet voor niets realiseerden we in de afgelopen jaren al meer dan 50 succesvolle hotelprojecten. Voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals ontwikkelaars, beleggers en exploitanten.

Projectmanagement en directievoering

We doen het projectmanagement, directievoering en de complete inrichting (FF&E, OS&E en ICT) van het hotel. Dit doen we altijd vanuit het gebruik door de exploitant en de beleving van de gast. En dankzij goede samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde partijen, kunnen we ook assisteren in het managen, organiseren en exploiteren van een hotelbedrijf.

Kennismaken?

Wil je meer weten over PSVA? Over hotelontwikkeling? En over onze liefde voor het vak? Bel ons of stuur een e-mail. We maken graag kennis!

Andere sectoren

Hotels

In een hotel voelen de gasten zich prettig, comfortabel en welkom. Daar draagt niet alleen de afwerking van de publieke ruimte en de hotelkamers aan bij, maar ook een goed georganiseerde back of house. Wij zijn pas klaar als de eerste gasten kunnen inchecken.

Wonen

In hun nieuwe woning voelen de trotse bewoners zich prettig. En de ontwikkelaar en belegger mogen terugkijken op een snel, plezierig en kostenefficiënt ontwikkeltraject.

Zorg

De cliënten voelen zich prettig en op hun gemak in de zorginstelling. Tegelijkertijd verloopt de zorg gestroomlijnd. En staat het gebouw perfect in dienst van de zorgverleners.

Onderwijs

Onderwijshuisvesting staat ten dienste aan het onderwijs. Studenten en docenten voelen zich prettig in goede onderwijsruimte. En halen daardoor betere resultaten.

Projecten