In opdracht van Vesteda Investment Management nam PSVA het projectmanagement en het toezicht voor de realisatie van de door Vesteda gekochte appartementen in gebouw “De Generaal” op zich.

56 appartementen

Het appartementengebouw ligt aan de rand van de Sportheldenbuurt aan het Buitenij in Amsterdam. “De Generaal” verwijst naar de bijnaam van sportheld Rinus Michels. Het 9 verdiepingen tellende gebouw huisvest 56 appartementen van 65 tot 85 m2. Allemaal voorzien van een luxe keuken, badkamer en een zonnig balkon of terras.

Projectmanagement en toezicht

PSVA toetste de bestekstukken en werktekeningen van Lingotto/UBA aan de turn-key overeenkomst. We hielden toezicht op de naleving van de turn-key overeenkomst, voerden opnames uit voor de oplevering en maakten hier verslagen van. Namens Vesteda namen we deel aan het periodieke afnemersoverleg.

Samenwerkingen

Het project is een gezamenlijke ontwikkeling van de Alliantie en Lingotto. Zij werkten samen met hoofdaannemer UBA Bouw en architectenbureau Studioninedots. Het gehele project is in 18 maanden gerealiseerd.

Foto's: Vesteda

Meer projecten