Onze expertise ligt bij hotels, wonen, zorg en onderwijs. Maar soms krijgen we de vraag of we mee willen werken aan zo'n ongelooflijk cool project, dat we daar geen nee tegen willen zeggen.

Voorbeelden

Zo realiseerden we al meerdere crematoria. Het klinkt misschien gek, maar het is echt een uitdaging. Binnen het praktisch ingerichte gebouw moet een prettige sfeer hangen. Met alle respect voor iedereen natuurlijk. Inmiddels hebben we hier echt een expertise opgebouwd. Verder realiseerden we bijvoorbeeld een gemeentehuis, verschillende thermen en werkten we mee aan de Markthal in Rotterdam. Want ook in dit soort gebouwen gaat het erom dat mensen zich er prettig in voelen en er trots op zijn.

De krenten uit de pap

Dit soort mooie projecten, de krenten uit de pap, die geven ons ongelooflijk veel energie. Daar doen we het voor. En altijd werken we weer prettig samen in fijne teams. Teams waarin ieder teamlid wordt gerespecteerd en de ruimte krijgt om tot bloei te komen. Dat is onze kracht. En daarom wordt ieder cool project bij ons zo'n succes.

Kennismaken?

Wil je meer weten over PSVA? Over onze werkwijze? En over onze liefde voor het vak? Bel ons of stuur een e-mail. We maken graag kennis!

Andere sectoren

Hotels

In een hotel voelen de gasten zich prettig, comfortabel en welkom. Daar draagt niet alleen de afwerking van de publieke ruimte en de hotelkamers aan bij, maar ook een goed georganiseerde back of house. Wij zijn pas klaar als de eerste gasten kunnen inchecken.

Wonen

In hun nieuwe woning voelen de trotse bewoners zich prettig. En de ontwikkelaar en belegger mogen terugkijken op een snel, plezierig en kostenefficiënt ontwikkeltraject.

Zorg

De cliënten voelen zich prettig en op hun gemak in de zorginstelling. Tegelijkertijd verloopt de zorg gestroomlijnd. En staat het gebouw perfect in dienst van de zorgverleners.

Onderwijs

Onderwijshuisvesting staat ten dienste aan het onderwijs. Studenten en docenten voelen zich prettig in goede onderwijsruimte. En halen daardoor betere resultaten.

Projecten