Wij adviseren onze opdrachtgevers bij de strategische ontwikkeling van hun vastgoedportefeuille. Hierbij draait het voor vastgoedeigenaren onder andere om duurzaamheid, waardevermeerdering, risicobeheersing en rendement. Voor eigenaren die ook gebruiker zijn van het vastgoed staat een andere vraag centraal: hoe zorg ik er voor dat mijn vastgoed mijn organisatie optimaal ondersteunt? zonder dat ik hier te veel geld aan uit geef? Daarom voeren we onder andere haalbaarheidsonderzoeken uit en bieden we strategisch vastgoed- en huisvestingsadvies.

Haalbaarheidsonderzoek

Wij beschikken over veel kennis van vastgoedontwikkeling voor hotels, zorginstellingen, onderwijs en woningen. Daarom zijn we de juiste partij om hiervoor haalbaarheidsonderzoeken te doen. Voor een nieuwe ontwikkeling. Maar ook voor een transformatie-initiatief. Is een bestaand gebouw geschikt om dienst te doen als hotel? Of als woning? En tegen welke kosten?

Strategisch huisvestingsadvies

Voor organisaties met veel vastgoed, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, is gedegen vastgoedbeheer van levensbelang. Wij treden op als adviseur voor strategisch vastgoed- en huisvestingsadvies, vastgoedplanning en vastgoedorganisatieadvies. We helpen deze organisaties bij het opzetten van de juiste structuur om in de toekomst zelf het beheer uit te kunnen voeren.

Kennismaken?

Wil je meer weten over PSVA? Over vastgoedadvies, haalbaarheidsonderzoeken of strategisch huisvestingsadvies? En over onze liefde voor het vak? Bel ons of stuur een e-mail. We maken graag kennis!

Andere sectoren

Projecten