PSVA-ers werken met veel plezier aan gebouwen waarin mensen zich prettig voelen. En waar ze trots op zijn! PSVA ontwikkelt, coördineert, adviseert en realiseert. Wij zijn onafhankelijk, transparant, respectvol en altijd nieuwsgierig. Een hechte familie van bevlogen en hoog opgeleide bouwprofessionals die op zoek is naar uitbreiding!

Want we hebben ambities; risicodragend of gedelegeerd projecten ontwikkelen van A tot Z is een van onze activiteiten waar we de komende periode veel aandacht aan besteden. Maar ook in het concept ‘bouwen-zonder-hoofdaannemer’ zijn steeds meer van onze opdrachtgevers geïnteresseerd. Voor beide werkvelden zijn we op zoek naar project- en bouwmanagers met voldoende ervaring om zelfstandig onze projecten tot een goed einde te brengen. En dat doen op een manier die bij ons past; plezierig en respectvol, samen met alle teamleden en externe partijen. Ons motto is niet voor niets; “If everyone is moving forward together then success takes care of itself” (Henry Ford)

Als het gaat om praktische wensen, zoeken we collega’s die HBO- of WO-geschoold zijn in een bouwkundige richting en 6-8 jaar ervaring hebben in de bouw- of vastgoedsector. Kennis en ervaring hebben van zowel het proces als de inhoud hoort hier ook bij. En flexibel inzetbaar zijn op onze projecten door het hele land, maar voornamelijk in de Randstad.

Wat bieden we jou? Eigenlijk alles wat andere werkgevers ook beloven. Maar bij ons is het nét even wat leuker dan bij de rest. En dat leggen we je graag zelf uit. Dus mail Laurens of Bregje via info@psva.nl, we maken graag kennis met je!

PS: Op onze website www.psva.nl kun je veel informatie vinden over onze werkwijze en projecten.