Menu

Succesvolle oplevering Kompaan en De Bocht

De bouw van het ‘Sterk Huis’ voor Kompaan en De Bocht is recent succesvol afgerond en opgeleverd. Na een  goed verlopen verhuizing van de organisatie en de cliënten hebben we het dit project met het gehele bouwteam op een feestelijke wijze afgesloten. Daarbij is het project en proces nog uitgebreid aan bod gekomen. Hierbij was opmerkelijk dat iedereen oprecht zeer positief was over de onderlinge samenwerking tussen de bouwpartners (Remmers Bouwgroep, Hoppenbrouwers en H. De Bont installatietechniek), de architect (Storimans Wijffels Architecten) en de bouwdirectie (PSVA en stichting Kompaan en De Bocht).
Belangrijker nog: de opdrachtgever is zeer tevreden over het verloop en prijst zich gelukkig met het eindresultaat. Waar voorheen vanuit twee locaties, ‘Kompaan’ én ‘De Bocht’ werd geopereerd, is nu alles teruggebracht naar één locatie, ‘Kompaan’. Het gebouw sluit naadloos aan op de te huisvesten doelgroep. Het concept ‘Sterk Huis’ komt in dit gebouw volledig tot zijn recht. Het biedt de vrouwen en de kinderen een veilig thuis en de mogelijkheid om hun leven op de rails te zetten en met vertrouwen te werken aan hun toekomst. De organisatie die dit allemaal mogelijk maakt, is op slimme wijze geïntegreerd in het gebouw. De hulpverlening voor deze doelgroep kan nu optimaal worden georganiseerd en worden afgestemd op de verschillende doelgroepen.
Dit mooie eindresultaat is waar stichting Kompaan en De Bocht hard naar toe heeft gewerkt en waar ze terecht trots op kunnen zijn. Wij zijn ook trots op het eindresultaat en hebben hier met plezier ons steentje aan bijgedragen. Dat dit allemaal ook nog eens zeer wordt gewaardeerd geeft ons extra voldoening!

Maarten van Asselt

No comments